joi, 25 octombrie 2018

LA MULȚI ANI


CORINA CHIRIAC 26 octombrie 1949  Bucureşti .



Între anii 1955 -1965, urmează cursurile Şcoalii de muzică nr. 1, unde studiază vioara având-ul ca profesor pe George Manoliu.
În anul 1965 la Casa de cultură „Grigore Preotesa” Bucureşti participă la:„Debuturi” unde pentru interpretarea melodiilor Plouă; Iubește viața – compoziţii proprii şi Pe valea Prahovei  - compozitor George Grigoriu obţine premiul de Popularitate.
Între anii 1965-1970 este o prezenţă constantă a Casei de Cultură „Grigore Preoteasa” din Bucureşti
În anul 1966 urmează clasa a XII la liceul „Sf. Sava”.
În anul 1967, este admisă la IATC „I.L.Caragiale” Bucureşti clasa actorie Constantin Meuzan – Mihai Mereuţă. Debutează pe scena Teatrului de Comedie - Bucureşti cu un rol secundar în piesa „Sfântul” de Eugen Barbu, regia Sanda Manu. În perioada studenţiei mai joacă în numeroase piese de teatru.
În perioada anilor 1967-1970 face parte din echipa de studenţi actori care fac figuraţie la teatru, studiourile din Buftea şi TVR2.
În anul 1970, debuteză la concursul „Steaua fără nume” unde obţine nota maximă. Lansează melodia Valurile dunării -  compozior Iosiv Ivanovici. Realizează imprimări la Radio şi Teleziviune şi la casa de discuri Electrecord. Devine colaborator permanent al ARIA. În lună iunie participă la un spectacol maraton desfăşurat pe scena sălii Savoy a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” care are ca drept scop strângerea de fonduri în benficiul sinistraţilor din Transilvania, afectaţi de mari inundaţii. Începe evoluţia peste hotare.Participă la:Concertul speranţelor  ediţie a IV unde obţine Premiul I al Juriului şi Premiul I al Publicului La „concursul naţional de creaţie de muzică uşoară 1970 pentru interpretarea melodia Lasă-mă să cred, compozitor Aurel Giroveanu, este premiatăDebutul acestor începe în perioada 16-25 august la  „Zilele culturii române ” din Polonia unde participă alături de alţi colegi  precum; Constanţa Câmpeanu, Irina Loghin, Dorin Anastasiu, etc. Pe 30 noiembrie participă la spectacolul „Omagiu lui Ion Vasilescu”, organizat cu ocazia a 10 ani de la trecerea în nefiinţă a compozitorului.
În anul 1971, participă alături de Nicu Constantin şi Dumitru Furdui la show-ul 1+2 pe un balansoar. Efectuează o serie de  turneu şi va apărea la televiziunile de acolo: în Bulgaria, va susţine 3 concerte şi va apărea într-un show TV; în R.D.G. Între 2-6 martie reprezintă România la cea de-a IV ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de aur unde pentru interpretarea melodiile: Inimă, nu fi de piatră – compozitor Edmond Deda şi Va veni o clipă – compozitor Paul Urmuzescu obţine  Cerbul de Bronz – locul III. În luna septembrie va apărea la o televiziune din Leipzig. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Valurile Dunării.
În anul 1972, are un rol secundar în primul serial  de televiziune „Muşatinii”. Termină cursurile IATC.
Interpretează roluri în filmele „Aventuri la Marea Neagră” - regia lui Siavel Stiopol și „Cu mâinile curate” regia Sergiu Nicolaescu. Între 25-27 iulie, participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia ’72” unde va obține  premiul al III-lea și  menţiune. Susţine şi un recital În luna decembrie susţine un turneu în URS.S unde susţine 4 concerte la Moscova .
În perioada 1972-1988 va susţine anual turnee pe litoral care vor avea un succes foarte mare și va realiza turnee în R.D.G.
În anul 1973, va continua seria colaborărilor cu TVR-ul, cu Teatrul Constantin Tănase dar şi cu alte teatre din ţară. Efectuează noi turnee în: Polonia, URSS şi Cehoslovacia. În luna mai efectuează un turneu de 6 săptămâni în R.D.G unde va susţine 25 de concerte. Va participa la Praga la un show Internaţional. Între 19-20 iulie participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia ’73” unde obţine Premiul Comitetului de Stat. La acest festival, va susţine şi un recital. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Sâmbătă seara.
În anul 1974, apare în cadrul programului de Revelion al TVR –ului în sceneta „Repetiţie la Tănase” Participă la Festivalurile  „Decenska Kotva” din Cehoslovaciași „Made in Hungary” de la Budapesta;
Efectuează un turneu în Bulgaria unde susţine 4 concerte în cadrul unor show-uri Tv. Între 23-24 iulie participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’74 unde obţine menţiune.
În anul 1975, în emisiunea  „Cu mască fără mască” interpretează o scenetă din „Gaiţele ” de Nicolae Kirculescu. Face parte din distribuţia spectacolului „În grădina bucuriilor” spectacolul se va juca la Grădina Boena a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Efectuează un turneu în Cehoslovacia. În luna iunie reprezintă ARIA (Agenţia Română de Impresariat Artistic) la Festivalul „Orfeul de aur ” de la Slacev Briag, Bulgaria. Va susţine 10 concerte şi va apare în 4 show-uri Tv în Bulgaria. În luna august, reprezintă TVR-ul la Festivalul Internaţional de la Sopot – Polonia, unde interpretând melodiile: Doar pacea – compozitor Marius Ţeicu şi Am visat odată – compozitor Mihai Constantinescu obţine Premiul I  „Privighetoare de Chilimbar” din partea juriului. Între 24-25 iulie, participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’75 unde obţine o menţiune. În luna septembrie reprezintă Ministerul Culturii la Festivalul Internaţional al şlagărelor de la Dresda în fost R.D.G unde obţine Premiul III şi Premiul presei
În anul 1976 între 28-29 iulie participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’76. Joacă în filmele TV „Domnişoara Anastasia” regia Soroana Coroamă și „Roşcovanul” regia Francisc Munteanu. Susţine o serie de 12 concerte la Karl Marx Stadt în Berlinul de Est, RDG. Efectuează un turneu în U.R.S.S. Participă la festivalul Prieteniei de la Moscova U.R.S.S. Melodia Uită nostalgia, compozitor Ion Cristinoiu este declarată şlagărul anului.
În anul 1977, participă la concerte şi show-uri TV  din Polonia, R.D.Germania, Cehoslovacia, Bulgaria , UR.S.S., alături de solişti ca: Bonny M, Sasha Distel şi mulţi alţi. În luna noiembrie face primul turneu în Occident. Casa de discuri Supraphon din Cehoslovacia editează albumul „Corina, Aura, Marina” în care figurează cu 4 piese. La Casa de discuri Eterna (R.D.Germania) i se editează un disc single cu melodia Am visat oată.
În anul 1978, efectuează un turneu la Katovice din Polonia, unde realizează un show timp de o oră. participă la Festivalul Internaţional  de la Poznan din Polonia unde melodiile: Vorbe de foc, compozitor Dan Ştefănică şi Învață să știi, compozitor Cornel Fugaru  obţin premii la creaţie.
În anul 1979, este protagonista primului show color TV „Eu sunt Corina”. Efectuează un turneu în Bulgaria unde va apărea şi la un show tv. Participă la Festivalul Internaţional al filmelor de televiziune - Montreux , Elveţia, unde emisiunea „Eu sunt Corina” producător Tudor Vornicu, obţine premiul special al juriului. Spre sfârşitul anului este invitată să concerteze în Italia unde îşi prelungeşte contractul cu 10 luni şi obţine un contract la televiziunea particulară Alessandria;
În anul 1980, continuă seria concertelor din Italia. În vară face parte din distribuţia spectacolului „Boema, slăbiciunea  mea” jucată pe scena Grădinii Boema a teatrului „Constantin Tănase”. Între 20-23 septembrie participă la Festivalul Internaţional  de la Sopot, unde obţine premiul  al III-lea La sfârşitul lunii decembrie participă alături de Cornel Constantiniu la schimburi culturale în Cuba, unde susţine 3 concerte la celebra sală Karl Marx şi este invitată să concerteze la show-ul lui Alberto Hererra la „Tropicană”;
În anul 1981, efectuează un turneu în Cuba. Participă la prima ediţie a emisiunii concurs „Şlagăre în devenire” unde pentru melodia Pentru tot ce-a fost  – compozitor Horia Moculescu, este premiată. Va participa la toate ediţiile acestui concurs până în În septembrie este invitată la „Festivalul Internaţional al Cântecului” de la Puerto Rico, unde obţine diploma de onoare a  juriului. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Eu sunt Corina.
În anul 1982, în luna ianuarie susţine un telerecital în cadrul emisiunii Tv „La sfârşit de săptămână”. Participă la Festivalul de muzică uşoară de la Gotwaldow din Cehoslovacia. La Concursul „Melodii 81”, ediţie a III a, pentru melodia Ne cunoaștem din vedere primeşte diploma pentru debut în compoziţie, iar pentru melodiile Pentru tot ce-a fost şi Inima ta– compozitor Horia Moculescu obţine Marele Premiu . În ultimele zile ale anului, participă la Sala Polivalentă la un show de varietăţi intitulat „Revelionul vedetelor”.
În anul 1983, la începutul anului realizează show-ul „Corina contra Corina” realizat de Titus Munteanu, în cadrul căruia lansează 5 piese noi. Pe 14 ianuarie participă la show-ul Tv „8 Schlager in Studio”, în R.D.G. Participă la cconcursului „Melodii 82” a IV ediţie-  la secţiunea „Piese lansate în anul 1982” unde primeşte  Premiul Juriului. În acest an se reia concursul „Şlagăre în devenire” ediţia a XI –a unde participă cu 2 melodii. Pentru interpretarea melodiei Ce mică e vacanța mare, compozitor Ion Cristinoiu, obţine Premiul  Juriului, iar pentru interpretarea melodiei La gara de nord, compozitor Temistocle Popa, obţine Premiul publicului. Între 26-30 august se reia Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’83”, unde obţine „Trofeul Mamaia”, „Premiul Organizatorilor” și Premiul „Creaţie. Pe 25 decembrie realizează un turneu împreună cu teatrul „Constantin Tănase” în Israel. Turneul ţine până în luna ianuarie 1984. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Noapte bună, pe mâine.
În anul 1984, pe data de 8 aprilie participă în RDG la show-ul de varietăţi „Spiel mir eine alte Melodie ” realizat de Titus Munteanu, în cadrul căruia lansează 5 piese noi. Joacă în filmul TV „Viaţa ca un fapt divers” regia Cornel Popa. În luna august face parte din distribuţia spectacolului „Constelaţia Boema” jucată pe scena Grădinii Boema a teatrului „Constantin Tănase”. Participă la Concursul „Melodii 83” , ediţie a V a  „Şlagăre lansate în anul 1983” unde câştigă  Marele Premiu,  „Premiul Organizatorilor”, „Premiul Publicului” și Premiul III. La concursul „Şlagăre în devenire” ediţia a XII  obţine Premiul  Juriului. Între 30 august – 2 septembrie  participă   la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’84”, unde  câştigă  Premiul I la secţiunea „Creaţie”.
În anul 1985, în noaptea de Revelion are loc premiera filmului muzical de televiziune „Trio formidabil” pe muzica lui Marius Ţeicu şi regia lui Titus Munteanu. Începând cu luna august face parte din distribuţia spectacolului „Boema, bucuria mea” jucată pe scena Grădinii Boema a teatrului „Constantin Tănase”. În perioada 29 august- 3 septembrie susţine un recital la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’85”, obţine „Trofeul Mamaia” la secţiunea creaţie
În anul 1986, în noaptea de Revelion are loc premiera celei de a treia părţi a filmului muzical de televiziune „Trio formidabil” pe muzica lui Marius Ţeicu şu regia lui Titus Munteanu. Susţine un recital în cadrul concursului „Şlagăre în devenire” a XVIII ediţie. Interpretează melodii laureate în cadrul concursului. Participă la concursul „Melodii 85” a ediţie VII a unde câștigă Marele premiu  la secţiunea  „Şlagăre  lansate în anul 1985. În cadul concursului va susţine şi un recital. În perioada 27- 30  august participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’86” unde va obține  Premiul Special al Juriului, Premiu „Creaţie”, și Premiul II la secţiunea „Creaţie”. Va susţine un recital și va fi membră în juriu la secţiune „interpretare” . Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Corina.
În anul 1987, participă la Concursul „Melodii 86” a VIII ediţie. În prima seară a concursului va susţine şi un recital. În perioada 26- 31  august participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’87”, va susţine un recital cu melodii în premieră. În luna decembrie participă în afara conccurslui la Conccursul „Şlagăre în devenire”. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Și ieri și azi și mâine.
În anul 1988, în perioada 1 august – 9 septembrie face parte din distribuţia show-ului „Carnaval la Melody” desfăşurat la barul „Melody” din Mamaia.  La concursul „Melodii 87” ediția  a IX ediţie unde melodiile Trenul fericirii  - compozitor Vasile Veselovschi şi Vino iubire –napoi  Ion Cristinoiu,  sunt laureate la secţiunea „Şlagăre  lansate în anul 1987” . În perioada  31  august – 2 septembrie  participă la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’88”, unde obține Trofeul . Va susţine un recital acompaniată fiind de formaţia „Acostic”. Primeşte un contract de colaborare permanentă la Televiziune din EurekaCanada – şi se stabileşte temporar în SUA.
Între 1988 şi 1994 este perioada exilului American se stabileşte în Los Angeles;
În anul 1994, pe data 10 august revine în România. Pe data de 24 octombrie efectuează în Ardeal un turneu timp de 2 săptămâni intitulat „Ne cunoaştem din vedere”. În periaoda 6-9 octombrie participă la Festivalul Internaţional al Cântecului din Macedonia unde primeşte Diploma de onoare. Pe data de 31 decembrie, participă la programul de Revelion organizat de TVR.
În anul 1995, începând din luna iunie reia seria concertelor pe litoral unde va susţine timp de 2 luni şi jumătate va susţine câte 2 sau 3 concerte în staţiunile de pe litoral. În perioada 26-30 iulie, este membră în juriu la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’95. În prima seară a festivalului, participă alături de mari nume ale muzicii uşoare româneşti la un Remember sentimental prilejuit de cea de a 25 aniversare a festivalului. În cea de-a doua seară va susţine un recital. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Deschid fereastra.
În anul 1996, este invitată la emisiunea „Un zâmbet pentru vârsta a treia” difuzată de TVR2, unde îşi va aniversa cei 25 de ani de activitate artistică. În perioada 29 august 2 septembrie susţine împreună cu Ochestra Radio un micro recital la Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’96”. Susţine un microrecital în cadrul „Serii româneşti” la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur de la Braşov
În anul 1997, pe 15 martie participă la premiera filmului „101 Dalmaţian”. Pe 25 martie devine actor la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. Începând cu data de 29 septembrie, Corina Chiriac prezintă pe TVR emisiunea Insomniile Corinei .  Pe 26 octombrie de ziua ei, este invitată emisiunii „Ceaiul de la ora 5” . În perioada 16-22 noiembrie participă la Constanţa la cea de a VI ediţie a „Festivalului – Concurs al teatrelor de revistă din România” unde obţine Diploma de Excelenţă;
În anul 1998, devine co-realizator la Radioteleviziunea Română a emsiunii Magazin Duminical şi a altor emisunii de divertisment. Între 7-9 octombrie participă la prima ediţie a Festivalului „Ioana Radu.
În anul 1999, participă şi la câteva festivaluri de muzică uşoară organizate în provincie. În perioada 28-30 mai, prezidează juriul internaţional a Festivalului  - Concurs Internaţional al Copiilor Talentaţi „Micul Prinţ” ediţia  a V – a desfăşurat la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti
În anul 2000, începând cu data de 1 mai este gazda şi co-realizatoarea emisiunii „Da-ţi vina pe Corina” pe postul Tele7ABC. Din 5 mai este membră a juriului (timp de mai multe luni) emisunii „Ploaia de stele” emisune difuzată pe postul TVR 1. Între 1-2 noiembrie participă la Festivalul „Ioana Radu”  ediţie a II-a. Pe 11 noiembrie, este invitată de Mihaela Rădulescu la emisiunea „Steaua norocoasă”, emisiune difuzată pe postul de televiziune PRO TV.
În anul 2001, pe data de 8 februarie îşi încheie emisiunea „Da-ţi vina pe Corina” pe postul Tele7ABC. Pe data de 12 august susţine un microrecital la  Festivalul naţional de muzică uşoară „Mamaia’01”desfăşurat în perioada 9-12 august. Pe data de 13 august suţine un microrecital la  Festivalul „Callatis”  ediţia a 3. La începutul lunii noiembrie, participă la festivalul „Florentin Delmar” ţinut la Focşani.
În anul 2002, în luna ianuarie Teatrul „Constantin Tănase” îi va comemora pe Mihai Maximilian şi Vasile Veselovschi. Ministerul Culturii şi Cultelor în cadrul Galei  „O zi printre stele” îi acordă  „Diploma de onoare”. Pe data de 13 august suţine un microrecital la Festivalul „Callatis” a 4 a ediţie. La începutul luna decembrie cu ocazia Anului Nou, este prezentă la spectacolul de la Romexpo. Casa de discuri “Intercont Music” editează albumul Serenadă pentru carul mare.
În anul 2003, în perioada 21 martie - 9 mai este membră al  juriului în cadrul concursului TV  „Popstars ”. Pe data de 17 noiembrie va susţine un recital în cadrul unui spectacol sposotizat de Bebe Ivanovici. Cu ocazia Anului Nou, este prezentă la spectacolul de la Romexpo transmis pe TVR2. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Opriți timpul  - Mari succese- Volumul I.
În anul 2004, pe data de 3 martie este prezentă la Teatrul Naţional din Bucureşti la spectacolul „Pasărea Măiastră” regizat de Liza Panait şi dedicat Mariei Tănase. Începând cu data de 13 aprilie este realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii „Amfitrion  Corina” difuzată pe posul TVRM. Pe data de 24, participă la Teledonul „Atenţie se cântă” ce are loc pe TVR 2 şi are ca scop strângerea de fonduri pentru al sprijini pe Cornel Constantiniu. Între 1-4 iulie, este membră în juriu la Festivalul de muzică uşoară pentru copii „Delfinul de Aur”. Între 9 – 11 iulie, este membră în juriu la Festivalul de muzică uşoară pentru copii „Mamaia copiilor”. Între 1 – 5  septembrie, este membră în juriu la Festivalul de muzică uşoară „Mamaia 04”. Pe data de 13 decembrie 2004 publicat în Moniotul Oficial nr 1177 se specifică „Se conferă Ordinul Meritul cultural în Grad de Cavaler , Categoria B, muzică” unui număr de 13 artişti: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu, Dan Bitman,  Elena Cârstea, Corina Chiriac, Cornel Constantiniu, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Ştefan Hruşcă, Angela Similea, Victor Socaciu, Vasile Şeicaru.
În anul 2005, Din 26 februarie  prezintă şi realizează împreună cu Puiu Stoicescu  emisiunea „Zig Zag Tv” difuzată pe posul TVRM. În luna septembrie îşi încheie cele două emisiunii de pe postul TVRM „Amfitron Corina” şi „Zig  Zag Tv”. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Ne cunoaștem din vedere  - Mari succese – Volumul 2.
În anul 2006, în lunile mai-iunie efectuează un turneu de 21 de zile pentru românii din diaspora, având  spectacole în Germania, Austria şi Italia. Pe data de 27 mai îşi întrerupe tunreul pentru a fi prezentă la Sala Palatului alături de alţi colegi la concertul dedicat lui Dan Spătaru. Pe data de 10 august participă la  Festivalului Calatis ediția a VII – a . Va susţine un recital în cadrul serii Radio România. Pe 26 august  susţine un recital la Festivalului de muzică uşoară  Mamaia 06” , TVR îi oferă Diploma de Onoare şi trofeul „TVR50. În cadrul cele de a doua seri a show-ului TVR 50. Pe data de 24  este membră în juriu la Festivalul de muzică uşoară  Florentin  Delmar”. Pe data de 19 decembrie Corina este premiată la „Gala femeilor de succes” gală organizată la Palatul Parlamentul de către Cosmopolitan Models şi You & Me. Casa de discuri “Electrecord” editează albumul Inimă nebună  - Mari succese – Volumul .
În anul 2007, pe data de 6 mai este prezentă la Brăila unde va susţine un recital în seara de Gala a festivalului „George Grigoriu ”. Între 31 mai – 2 iunie este membră în juriul la Festivalul Cerbul Copiilor ţinut la Sinaia, unde pe data de 2 iunie va susţine şi un recital. În perioada 4-5 august susţine un recital în cadrul  Festivalului de la Amara, ediţie 40. Între 23 – 26  august este membră în juriul Festivalului  de muzică uşoară  Mamaia 07”. Pe data de 25 în cadrul serii de recital al juriului va susţine un microrecital, acompaniată fiind de către orchestra Big Band Radio condusă de Ionel Tudor,. Din data  de 9 septembrie, devine prezentatoarea emisiunii „Să v - amintiţi duminica” emisunea difuzată săptămânat pe postul de televiziune Naţional TV, în fiecare duminică. În perioada 15-17 noeimbrie participă la Festivalul naţional de muzică Uşoară „Dan Spătaru  ediţie a  III-a, ținut  la Medgidia. Va susţine şi un recital. Pe data de 24  noiembrie, este membră în juriu la Festivalul de muzică uşoară  Florentin  Delmar”. Pe data de 31 decembrie împreună cu Mădălin Ionescu vor fi gazdele programului de Revelion de la Naţional Tv. Programu se numeşte „Bal la Naţional”. “Jurnalul Național” scoate ediția – Muzica de Colecție  - Corina Chiriac – Volumul 28.
În anul 2008, între 21 – 24  august este membră în juriu Festivalului  de muzică uşoară  Mamaia 08”. Pe data de 2 noiembrie la  finalul  proiectului „80 de ani de muzică în 80 de ani de radio”,   proiect desfăşurat pe parcursul a 4 luni de zile, pe postul public de radio melodia Strada speranței  – compozitor Vasile  Veselovschi, textul Mihai Maximilian s-a clasat pe locul 29, iar melodia Valurile Dunării compozitor Iosif Ivanovici s-a clasat pe locul 67. În perioada 28-30 noiembrie este membră în juriu Festivalului naţional de Muzică Uşoară pentru copii şi Tineret „Delfinul de mare” ediţia a VII-a, ţinut la Cumpăna, judeţul Constanţa. În luna decembrie, pe data de 14 decembrie participă la spectacolul de gală „80 de ani de muzică în 80 de ani de radio”, organizat de Radio România, unde va interpreta melodia Strada Speranței, acompaniată fiind de orchestra Big Band Radio condusă de Ionel Tudor. Pe data de 12 decembrie Corina împreună cu Margareta Pâslaru şi Angela Similea sunt distinse cu premiul de excelenţă în cadrul celei de a IV ediţii a gaeli „10 pentru România”. Pe data de 19 decembrie joacă în muzicalul „Unde este moş Crăciun” difuzat pe TVR1.
Pe data de 31 decembrie, împreună cu Catrinel Sandu  vor fi gazdele programului de Revelion de la Naţional Tv. Show-ul se numeşte „Un revelion de vis” realizatoare va fi Florentina Satmari şi va dura 5 ore. Participă la Revelionul organizat de la Romexpo
În anul 2009, pe data de 11 ianuarie Corina Chiriac îşi face propriul canal pe Youtube Canalul este http://www.youtube.com/user/eusuntcorina. Casa de discuri “Ovo Music”, editează albumul Mărțișor, prințișor. Pe data de 25 mai participă la spectacolul „O viaţă dedicată muzicii” unde este sărbătorit maestrul Jolt Kerestely, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de viaţă, unde va interpreta melodia Inima nu știe carte. În perioada 19-21 iunie este membră în juriu Festivalului naţional de Muzică Uşoară pentru copii  Glasul speranţelor” ediţia de a VIII – a, ţinut la Techirgiol, iar în ultima seară va susţine şi un recital. Între 20 – 23  august este membră în juriu Festivalului  de muzică uşoară  Mamaia 09”. În prima seară a festivalului va susţine un recital. În perioada 26-31 octombrie participă Festivalului romanţei româneşti „Crizantema de aur” a 42 a ediţie în perioada 26-31 octombrie participă la cea de a 42 ediţie obţine locul I la Secţiunea Creaţie; susţine un recital. Pe data de 31 decembrie, este gazda programului de divertisment pregătit  de Naţional Tv.
În anul 2010, pe data de 16 ianuarie îşi face lansează pagina de web: http://www.corinachiriac.ro/. Pe data de 23 martie la Sala Palatului va fi prezentă la Sala Palatului unde îl va aniversa pe Florin Piersic pentru 50  de ani de activitate artistică. Pe data de 31 decembrie este gazda programului de divertisment pregătit  de Naţional Tv. Casa de discuri “Cat Music”, editează albumul O rochie de mireasă.
În anul 2011, pe data de 30 noiembrie, participă la Gala OVO MUSIC prima ediție. Pe data de 31 decembrie este gazda programului de divertisment pregătit  de Naţional Tv
În anul 2012, pe data de 23 august participă la Festivalului  de muzică uşoară  Mamaia 12”, în cadrul Serii dedicate lui Aurelian Andreescu. Pe data de 18 noiembrie participă la GALA OVO MUSIC  a II-a ediție. Pe data de 31 decembrie este gazda programului de divertisment pregătit  de Naţional Tv.
În anul 2014, începând cu luna septembrie este devine prezentatoarea emisiunii „Opriți timpul” emisunea difuzată săptămânal pe postul de televiziune Naţional TV. Pe data de 31 decembrie este gazda programului de divertisment pregătit  de Naţional Tv;
În anul 2015, casa de discuri “Eurostar”, editează albumele Corina Chiriac & Marius Țeicu – Unde erai? și Hai, hai lângă inimă să-mi stai. Pe data de 31 decembrie este gazda programului de divertisment pregătit  de Naţional Tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu